Romanian

Diploma MDXC “20 years award”

 

Mediterraneo Dx Club instituie diploma MDXC “20 years award” pentru a sarbatorii impreuna cu membri si membri simpatizanti 20 de ani de la infiintare

Activitatea se va desfasura intre 1 si 30 Aprilie 2017 cu statii festive care vor avea indicative speciale.

Diploma omagiara este denumita “20 years award” si este organizat pe trei calase

 

20 years  bronze

Diploma se poate obtine realizand  50 de legaturi cu statiile omagiale special. Constituie legatura valida fiecare legatura cu statiile MDC pe benzi si moduri de lucru, astfel ca se pot realiza 3 QSO-uri (SSB, CW si RTTY) pe fiecare banda cu fiecare statie MDC. Diploma se poate solicita gratuit fiind nevoie doar de trimiterea in format PDF la manager a legaturilor in email,.

 

20 years silver (argint)

Pentru aceatsta diploma trebuie realizate QSO-uri cu cel putin 4 indicative speciale din fiecare continent (Africa, America, Europa și Asia) QSL-urile acestor legaturi se pot combina ca si un puzzle care da forma diplomei. Pretul este de 6 euro.

 

20 years gold (aur)

Se poate obtine prin realizarea de QSO-uri cu cel puțin 20 de stații speciale, dintre care cel puțin unul pentru fiecare continent (Africa, America, Europa și Asia). Se poate solicita placheta din lemn cu placuta aurita gravata cu indicativul solicitantului; pretul este de 25,00 euro incluzind si transportul.

 

20 years TOP

Acesta diploma este rezervata statiilor speciale si va fi atribuita “echipei” (statiei) care va face cele mai multe legaturi, statie care se va numi statia de TOP si va fi recompensata cu o frumoasa placheta din lemn.

 

Toate cererile, QSL-urile si diplomele  se vor trimite la managerul diplomei:

 

IZ1BZV, GIORGIO TABILIO

VIA SANT’EUTICHIANO 26

19123 LA SPEZIA SP

ITALY

iz1bzv@gmail.com

 

Specificatii:

 

– Diploma de bronz este gratuita și se va putea obtine la cerere, in urma unei solicitari prin e-mail;

 

– Diploma de argint poate fi solicitata de la managerul diplomei trimitind acestuia prin poștă sau prin e-mail, lista legaturilor impreuna  pretul de de 6,00 €. Este posibila si plata diplomei prin PayPal la iz1bzv@gmail.com

 

– Diploma de aur poate fi solicitata de la managerul diplomei  trimitind acestuia  prin poștă sau prin e-mail, lista legaturilor impreuna  pretul de  25,00 €. Este posibila si plata diplomei prin PayPal.

 

– Diploma TOP este gratuita pentru stația care a totalizat cele mai multe QSO-uri. Ceilalți operatori ai indicativelor speciale pot solicita diploma TOP managerului, trimițându-I acestuia prin e-mail, iar costul  prin PayPal.