Dutch

MDXC “20 jaar certificaat”

De Mediterraneo Dx Club wil haar verjaardag niet voorbij laten gaan voor al haar leden en supporters.
wij willen onze 20 jaar bestaan en activiteit groots vieren.

Wij willen van 1 tot 30 april met verschillende en speciale stations actief zijn. er zijn verschillende certificaten te behalen.

20 jaar Brons
Dit Certificaat is te verkrijgen door 50 qso’s met deze speciale stations. Elke eerste qso met een MDC lid per band telt als 1 qso. Je hebt dus 3 qso’s per band (SSB, CW en RTTY) met het zelfde station. Als je 50 qso’s hebt gemaakt kan je het certificaat gratis aanvragen. En wordt verzonden via email in PDF formaat.

20 jaar Zilver
Dit certificaat is te verkrijgen door minimaal 4 qso’s met speciale stations uit 4 continenten (Afrika, America, Europa en Azië)

20 jaar Goud
Dit certificaat is te verkrijgen door 20 qso’s met speciale stations uit 4 continenten (Afrika, America Europa en Azië) u kan een gouden plaquette aanvragen. Dit is van hout gemaakt met de roepnaam er op. Kosten zijn 25,- euro incl. verzend kosten.

20 jaar Top
gereserveerd voor special station die actief zijn met een speciaal roepnaam, kan een plaquette van hout met de hoogste top score en de meeste qso’s ontvangen.

 

Alle aanvragen kun je versturen naar de certificaat manager

 

IZ1BZV, Giorgio Tabilio
Via Sant`eutichiano 26
19123 LA Spezia SP
Italië
IZ1BZV@gmail.com

 

Specificaties
-Brons certificaat is gratis en wordt ontvangen via email in PDF formaat
-zilver certificaat kan aangevraagd worden door een lijst te versturen aan de manager via post of email.
-goud certificaat kan aangevraagd worden bij de manager via post of email, de kosten kunnen betaald worden via paypal.com naar IZ1BZV@gmail.com
-Top certificaat is gratis voor de speciale stations met de hoogste score en qso’s. andere actieve stations kunnen deze aan vragen bij de manager en de kosten over maken via paypal IZ1BZV@gmail.com